Tanten tycker...: TV-tyckande

onsdag 4 juni 2008

TV-tyckande

Greys Anatomy rullar. Nån envis människa sjunger och skär i folk. Var i hela friden kom Madonna in i detta? Gullig piper ena tonårsdottern ur sig. Vad är det som är så gulligt med en skäggig yngling med operationsmössa på? Nån som de snart ska spruta in nåt virus i hjärnan på. Tanten bara undrar...Ooops, de har sprutat klart och jäklans vilken tajming de hade...alla applåderade precis som de gör i Huston när en månfarkost i nöd landat, nåja åtminstone gör dom så i filmer. Ni vet, alla reser sig upp och applåderar och kramar om varandra. Skilnaden mot en sån här doktorsserie är att di där i vita rockar/gröna operationskläder inte tänder den obligatoriska cigarren efteråt. Ja, det får man ju ta.

Nu har de hunnit med å vatt lite arga på varandra för att de ligger med varandras killar oxå. Eller om det var för att de inte berättade för varandra vem de haft det med... ja, ja...life is incredible...
Å nån håller på att dö...hjärtat klappade visst ihop och naturligtvis framför ögonen på den äkte mannen och de små barnen, söta som sjutton med princesskrona och allt...och då...precis i det mest spännande blir det reklam....tjenare
Snabb zappning till Lost. Ja, vem fasen är inte lite lost. Mejla mig i så fall.
Greys A igen...hjärtpatienten räddad, barnen lättade, maken jublar och patienten grinar för att hon fortsatt ska vara isolerad...pust Sen sket det sig tydligen med viruset...inget vi kunde förutse är tröstande kommentaren mellan kollegor. Har nån hört den förut?
Iste är förresten gott. Det serveras framför tvn idag, med resultatet snabbtur till toa.
Nu är det slut. Och nu börjar Sverige pussas och kramas...
Ojojoj...fick nyss berättat för mig att Björn Gustafsson är utbränd och ställt in i sommar...trodde den diagnosen var död...å andra sidan ska jag inte va bitchig för jag gillar ju Björn, är tom med i hans fanclub på facebook.
Nu pussas Sverige igen...och kramas
Snacka om att va bitchig, eller vad man nu säger om en karl som går omkring på Stureplan och underbart ironisk. Åh, jag älskar ordjakten..och nu dök Björn G upp igen...love him.
/tanten

Inga kommentarer: